Ξεκίνησαν με μεγάλη συμμετοχή Σερραίων Επιχειρηματιών από το Επιμελητήριο Σερρών τα Προγράμματα Επιμόρφωσης των Μελών του – Επιχειρηματιών.

Με μεγάλη συμμετοχή Σερραίων Επιχειρηματιών ξεκίνησαν την Τρίτη 7 Οκτωβρίου από το Επιμελητήριο Σερρών τα Προγράμματα Επιμόρφωσης των Μελών του – Επιχειρηματιών (ΔΩΡΕΑΝ!)  με αντικείμενο την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας μέσω της παρουσίασης επίκαιρων Κλαδικών Μελετών.

Η παρουσίαση των κλαδικών μελετών στα Προγράμματα Επιμόρφωσης Επιχειρηματιών – Μελών του Επιμελητηρίου θα γίνεται από τον  Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας (Σερρών), κ. Νικόλαο Καρανάσιο, ο οποίος θα αναπτύσσει παράλληλα θέματα που έχουν σχέση με τη διοίκηση επιχειρήσεων.

Τα Προγράμματα Επιμόρφωσης με την Παρουσίαση Κλαδικών Μελετών θα διεξάγονται κάθε Τρίτη. Η αρχή έγινε την Τρίτη 7 Οκτωβρίου  στην αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» του 3ου ορόφου του επιμελητηριακού μεγάρου, με την παρουσίαση Μελέτης για τα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων. Πολλοί ήταν η Σερραίοι Επιχειρηματίες  που παρακολούθησαν την πρώτη παρουσίαση.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στον επικεφαλής της Ομάδας Εργασίας ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ, ΕΡΕΥΝΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ του Επιμελητηρίου  κ. Τάσο Χανλίογλου 6945050023