Η ΝΕΑ ΚΟΙΝΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ 2η ΗΜΕΡΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ SERRES AGRIBUSINESS

Η νέα ΚΑΠ βρέθηκε στο επίκεντρο το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021, την 2η ημέρα εργασιών του SERRES AGRIBUSINESS.
 
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Αθανάσιος Μαλλιαράς, τόνισε τη σπουδαιοτητα ενημέρωσης για τη νέα ΚΑΠ κ επισήμανε την βαρύτητα που δίνει το Επιμελητήριο Σερρών στα αγροτικά ζητήματα, στοχεύοντας στην ενδυνάμωση του ήδη υπάρχοντος αγροτικού τμήματος του Επιμελητηρίου.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Αντιπεριφειαρχης Σερρών, Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ως συνδιοργανωτης του Συνεδρίου, και ως επίσημοι προσκεκλημενοι ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, ο Υφυπουργος Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, δια επιστολής, οι Σερραίοι βουλευτές Αναστάσιος Χατζηβασιλειου, Λευτέρης Αβραμακης και Κώστας Μπουμπας καθώς και ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσαφης.
Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης είναι ο Υφυπουργός Αγροτικής Αναπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Στυλιος, Η Κοινοβουλευτικη εκπρόσωπος της Ν. Δ και τεως Υφυπουργος Αγροτικής Αναπτυξης και Τροφίμων Φωτεινή Αραμπατζή, η Γενική Γραμματέας Αγροτικής Αναπτυξης & Τροφίμων Χριστιανα Καλογήρου, ο Προϊστάμενος του τμήματος Χρηματοοικονομικων Ροών Δημήτριος Παππάς, ο Γενικός Διευθυντής του ΟΠΕΚΕΠΕ Απόστολος Λαμπρόπουλος, ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ, Σπύρος Μάμαλης, και ο Διευθυντής Αγροτικού Τομέα της Τράπεζας Πειραιώς, Γιάννης Χανιωτακης.
Όλοι οι συμμετέχοντες αγρότες συνεχαρησαν το Επιμελητήριο για την υψηλού επιπέδου ενημέρωση που τους παρείχε μεσω της συγκεκριμένης θεματικής ενοτητας για τη νεα ΚΑΠ.