Με μεγάλη συμμετοχή Επαγγελματιών η συνάντηση στο Επιμελητήριο Σερρών για συμμετοχή στις Εκθέσεις

Με μεγάλη συμμετοχή Επαγγελματιών
η συνάντηση στο Επιμελητήριο Σερρών για συμμετοχή στις Εκθέσεις

     Μεγάλη ανταπόκριση είχε το κάλεσμα του Επιμελητηρίου Σερρών προς τους Σερραίους Επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος σε εκθέσεις και να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους. Η παρουσία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών  κ. Χρήστου Μέγκλα και των μελών της Διοικούσας Επιτροπής στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Μαΐου 2014 στην αίθουσα «Γ. Χρηστίδης» του Επιμελητηριακού Μεγάρου, κατέδειξε την  εξέχουσα θέση που έχουν στα προγράμματα και στις δράσεις του Επιμελητηρίου  Σερρών η εξωστρέφεια, η μεταποίηση και η συμμετοχή σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
        Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Χρήστος Μέγκλας αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της εξωστρέφειας: « Πρέπει να ενισχύσουμε την εξωστρέφεια , τα προϊόντα τα οποία παράγονται στο Νομό, να τα εξάγουμε στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και κυρίως στο Εξωτερικό που η αγορά είναι πολύ μεγαλύτερη» ενώ εξέφρασε και τον προβληματισμό του για την μείωση της μεταποίησης στο Νομό Σερρών, για την οποία το Επιμελητήριο Σερρών έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό ενημερωτική εκστρατεία έχοντας την ως κεντρικό θέμα στην προβολή των δράσεων του.
      Ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Δημήτρης Γιαννάκης ενημέρωσε για τις Εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα υπογραμμίζοντας ότι : «το μεγάλο γεγονός είναι η συμμετοχή του Επιμελητηρίου με δικό του περίπτερο, για πρώτη φορά στην ιστορία, σε Έκθεση στο Λονδίνο.  Μια έκθεση τροφίμων και ποτών, μόνο με Ελληνικά προϊόντα και συμμετοχή του Επιμελητηρίου Σερρών και δέκα επιχειρηματιών από το νομό μας».
   Ο γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Ιωάννης Κίρπιτσας  προανήγγειλε την εκδήλωση που θα γίνει τον επόμενο μήνα με θέμα την λεπτομερή ενημέρωση των Επαγγελματιών για τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου Σερρών στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που και φέτος αναμένεται να φέρει διακρίσεις  στο Επιμελητήριο Σερρών.