Πρόγραμμα Στόχου «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία»

Αρ. Πρωτ 8576

 

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Σερρών, με την αριθμ. 5/23-06-2011 απόφαση του Δ.Σ. καλεί τους μόνιμους υπαλλήλους του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας ή υπαλλήλους Ν.Π.Δ.Δ. που εποπτεύονται από το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας, να υποβάλλουν αίτηση για την πλαισίωση των επιτροπών του Επιμελητηρίου Σερρών, για την υλοποίηση των εγκεκριμένων Έργων του Προγράμματος Στόχου «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία» – «Ελλάδα – Βουλγαρία 2007-2013».

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Σερρών συμμετέχει στην υλοποίηση των εγκεκριμένων Έργων του Προγράμματος Στόχου «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία» – «Ελλάδα – Βουλγαρία 2007-2013» με τα ακρωνύμια: 1) «Learning Community» με Κύριο Δικαιούχο το Επιμελητήριο Σερρών, 2) «Emplocomp» με Κύριο Δικαιούχο το Επιμελητήριο Μπλαγκόεβραντ, 3) «Entre+GB» με Κύριο Δικαιούχο το Τ.Ε.Ι. Σερρών και 4) «EN-ACT» με Κύριο Δικαιούχο το Δήμο Βισαλτίας.
Στο πλαίσιο υλοποίησης των παραπάνω έργων το Δ.Σ. συνεδρίασε στις 23/6/2011 με θέμα τη συγκρότηση των επιτροπών α) αξιολόγησης αποτελεσμάτων των διαγωνισμών, β) αξιολόγησης ενστάσεων και γ) παραλαβής Έργων.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Σερρών, με την αριθμ. 5/23-06-2011 απόφαση του Δ.Σ. έχοντας υπόψη:
1.    τις διατάξεις του Π.Δ. 363/1979 «Περί του τρόπου ενεργείας υπό των Εμπορικών και Βιομηχανικών – Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Επιμελητηρίων ως και των Χρηματιστηρίων Εμπορευμάτων, προμηθειών, μισθώσεων και εκμισθώσεων εν γένει, αγορών ή εκποιήσεων ακινήτων, εκποιήσεων κινητών πραγμάτων εν γένει και εκτελέσεως εργασιών» σε συνδυασμό με
2.    τις διατάξεις του Π.Δ. 118/2007 (ΦΕΚ 150/Α’/07) «Κανονισμός Προμηθειών Δημοσίου» (Κ.Π.Δ.)
καλεί τους μόνιμους υπαλλήλους του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας ή υπαλλήλους σε Ν.Π.Δ.Δ. που εποπτεύονται από το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας, που ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αίτηση προκειμένου να πλαισιωθούν οι επιτροπές.
Το έργο των επιτροπών θα πραγματοποιείται εκτός ωραρίου, θα υλοποιηθεί για το χρονικό διάστημα ενός έτους από την συγκρότησή τους και ο τόπος υλοποίησης των συνεδριάσεων των επιτροπών θα είναι στα γραφεία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Σερρών Π. Κωστοπούλου 2, (1ος όροφος Επιμελητηριακού Μεγάρου), 62100, Σέρρες.
Περισσότερες πληροφορίες θα δίνονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου Σερρών, από την κ. Μπόζιου Θωμαή τηλ 2321099732. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν έως την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011 τα παρακάτω δικαιολογητικά:1.    αίτηση, 2.    βεβαίωση υπηρεσιακής κατάστασης  3.    βιογραφικό σημείωμα

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΔΡΟΓΑΛΑΣ