ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ WIDER ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 19:30 , 3ος ΟΡΟΦΟΣ

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ σε συνεργασία με ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ε.Β.Ε.Θ.)

σας ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ σε ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ  “WIDER – Green Growing of SMEs: Innovation and Development in the Energy Sector in the Mediterranean Area”, που υλοποιεί το Ε.Β.Ε.Θ.

την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014 και ώρα 19:30 στην αίθουσα ¨Γεώργιος Χρηστίδης”, 3ος όροφος επιμελητηριακού μεγάρου

Στην εκδήλωση στελέχη του Ε.Β.Ε.Θ. θα αναφερθούν στους στόχους του έργου  που είναι να συμβάλει στον εντοπισμό και την ενίσχυση των ικανοτήτων καινοτομίας, διαχείρισης γνώσης και δικτύωσης των Πολύ Μικρών και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Μεσογείου, προκειμένου να βελτιωθεί η τοποθέτηση νέων προϊόντων των επιχειρήσεων αυτών σε όλο το μήκος της εφοδιαστικής αλυσίδας της οικολογικά έξυπνης κατοικίας για την ενεργή και ανεξάρτητη διαβίωση των ηλικιωμένων.

Κυρίως θα γίνει ενημέρωση για τα κουπόνια καινοτομίας ύψους 5.000-10.000 €,  τα οποία μέσω του προγράμματος WIDER θα χορηγηθούν σε επιλεγείσες επιχειρήσεις (που καλούνται να υποβάλλουν σχετική αίτηση – application form έως τις 18/06/2014) για υλοποίηση συγκεκριμένων καινοτόμων δράσεων – σχεδίων που προβλέπει το πρόγραμμα, το οποίο αφορά κυρίως Πολύ Μικρές και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που δραστηριοποιούνται κυρίως στους κλάδους των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, αυτοματισμών, φωτισμού, ψύξης, θέρμανσης, κατασκευών, δομικών υλικών, επίπλων, συσκευασίας, υγείας κ.ά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ από το Τμήμα Επαγγελματοβιοτεχνικών και Εμποροβιομηχανικών Θεμάτων του Επιμελητηρίου Σερρών, Προϊσταμένη, κ. Θωμαή Μπόζιου, τηλ: 2321099732 και στο site του ΕΒΕΘ http://www.ebeth.gr/pages/details/ergo-wider—kouponia-kainotomias-gia-mme-tis-pkmakedonias-pou-epithumoun-na-eiselthoun-stin-agora-tis-oikologika-eksupnis-kaitoikias-gia-ilikiomenous,21652