ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Επιμελητήριο Σερρών, αναγνωρίζοντας το ρόλο που καλείται να παίξει στο πλαίσιο της τρέχουσας προγραμματικής περιόδου, καθόρισε μια σειρά από αλληλένδετες ενέργειες που θα βοηθήσουν να αναδειχθούν οι αναπτυξιακές προοπτικές του Νομού Σερρών, στο πλαίσιο της ταχέως εξελισσόμενης διεθνούς συγκυρίας, αλλά και να καθορισθεί ένα αρθρωτό, ολοκληρωμένο, στρατηγικό σχέδιο δραστηριοποίησής του για την επόμενη τριετία.

Τη Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2010 στις 7:30μ.μ. στην αίθουσα Γ. Χρηστίδης του 3ου ορόφου του Επιμελητηριακού Μεγάρου Σερρών, προγραμματίζουμε μια συνάντηση εργασίας με αντικείμενο τις αναπτυξιακές προοπτικές του Νομού Σερρών και τον καθορισμό σχετικών δράσεων για το Επιμελητήριο Σερρών. Αφού παρουσιαστούν οι απόψεις συμβούλων του φορέα μας, θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση. Η παράθεση των απόψεών σας, όπως πηγάζουν από την τεκμηριωμένη εμπειρία σας και την καταγεγραμμένη δράση σας θα είναι ιδιαιτέρως σημαντική για την επιτυχία της συνάντησης, τα πρακτικά της οποίας θα κοινοποιηθούν στο σύνολο των μελών του Επιμελητηρίου μας  και στην επιχειρηματική κοινότητα του Νομού.

Ως εκ τούτου, αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή απευθύνοντάς σας πρόσκληση συμμετοχής στη συνάντηση εργασίας της 4ης Οκτωβρίου 2010.

Παράλληλα η σύσκεψη αυτή αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να εκφραστούν και να καταγραφούν οι προτάσεις σας σχετικά με τα όσα χρειάζεται η επιχειρηματική κοινότητα του Νομού μας (υποδομές, οδικά δίκτυα, επενδυτικά κίνητρα, θεσμικές παρεμβάσεις κ.π.α.) προκειμένου να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητά της και να αντιμετωπιστεί η ανεργία. Οι προτάσεις αυτές, αυτές μαζί με τις προτάσεις των μελών του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Σερρών, θα αποτελούν τη Δέσμη Προτάσεων του Επιμελητηρίου που θα επιδοθεί στους υποψηφίους του ΄΄Καλλικράτη΄΄ στις προσεχείς εκλογές του Νοεμβρίου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη διάθεσή σας να στηρίξετε την προσπάθειά μας.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ