Πρόσκληση για εγκαίνια σερραϊκού περιπτέρου στην 77η Δ.Ε.Θ – «Σέρρες…ένας Νομός για όλους!»

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με το σύνθημα «Σέρρες…ένας Νομός για όλους!» ετοιμάσαμε την επιχειρηματική παρουσία του Νομού Σερρών στην 77Η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (8-16 Σεπτεμβρίου 2012). Στην καρδιά της Βορείου Ελλάδος, στο μεγαλύτερο οικονομικό γεγονός της χώρας, στην 77η Δ.Ε.Θ. 2012, ο Νομός μας δίνει δυναμικό «παρών», στο κεντρικό περίπτερο 12 της Δ.Ε.Θ.

Στο περίπτερό μας οι επισκέπτες βρίσκουν ό,τι παράγει ο ευλογημένος σερραϊκός κάμπος, ό,τι κατασκευάζει και παρασκευάζει το μεράκι,  η τέχνη αλλά και η χρήση της υψηλής τεχνολογίας της σερραϊκής μεταποίησης, σε συνδυασμό με την ανάδειξη και προβολή του πλούσιου τουριστικού προϊόντος των Σερρών (αρχαιολογικό, ιστορικό, εκκλησιαστικό, φυσικό, οικολογικό κλπ).

Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του περιπτέρου του Νομού Σερρών
στην 77η ΔΕΘ (περίπτερο 12),την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 19:00 τα οποία θα τελέσει ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου.

Η ανάπτυξη του τόπου μας, ιδιαίτερα στην παρούσα οικονομική συγκυρία, στη σημερινή δύσκολη εποχή, περνά μέσα από την προβολή και εξωστρέφεια των προϊόντων, εμπορευμάτων και υπηρεσιών των επιχειρήσεων της περιφέρειας.

Σας περιμένουμε με χαρά στο περίπτερό μας να δείτε από κοντά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παράγει και προσφέρει ένας χαρακτηριστικός νομός της ελληνικής ακριτικής περιφέρειας, ο Νομός Σερρών. Σε ένα πραγματικό Σερραϊκό πανόραμα  της οικονομικής, πολιτιστικής, κοινωνικής και τουριστική ζωής με τη συμμετοχή πολλών επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους, Δήμων, Πολιτιστικών συλλόγων και φορέων,  που κερδίζει τις εντυπώσεις και είναι αντάξιο του Νομού Σερρών, του Νομού…για όλους!

Με τιμή
Ο Πρόεδρος
Χρήστος Μέγκλας