Πόλος έλξης το περίπτερο «12» του Επιμελητηρίου Σερρών στην 77η Δ.Ε.Θ

Η 77η Δ.Ε.Θ, ως το μεγαλύτερο εκθεσιακό και οικονομικό γεγονός της χώρας, άνοιξε τις πύλες της το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου και το περίπτερο «12» του Επιμελητηρίου Σερρών, που βρίσκεται άλλωστε και σε κεντρικό σημείο, αποτελεί από εκείνη τη στιγμή πόλο έλξης.

Πλήθος κόσμου επισκέπτεται καθημερινά τα εκθετήρια που βρίσκονται στο χώρο που εξασφάλισε το Επιμελητήριο, παίρνουν μια…γεύση από τον τουριστικό πλούτο του Νομού, ενημερώνονται για τις Σερραϊκές επιχειρήσεις, κάνουν τις αγορές τους, γεύονται τα τοπικά εδέσματα και φεύγουν με τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις από τον χώρο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι το περίπτερο του Επιμελητηρίου αποσπά θετικά σχόλια και πολλά «μπράβο» από όλους τους επισκέπτες που επαινούν την πρωτοβουλία για τη…συστράτευση των επιχειρήσεων, προκειμένου να προβληθεί η Σερραϊκή παραγωγή και επιχειρηματικότητα του τόπου. Mάλιστα αξίζει να αναφερθεί πως σε αντίθεση με τη μείωση των εκθετών κατά 40% τη φετινή χρονιά, σύμφωνα και με τη δήλωση του Πρωθυπουργού, κ. Αντώνη Σαμαρά, η εκπροσώπηση του Σερραϊκού επιχειρηματικού κόσμου παρουσιάζει αύξηση κατά 50%! Aπολύτως ευχαριστημένοι πάντως με την όλη οργάνωση είναι και οι εκθέτες.

Το Σάββατο, ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης, ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, που θα τελέσει άλλωστε και τα εγκαίνια την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, επισκέφτηκε το Σερραϊκό περίπτερο δίνοντας συγχαρητήρια για την προσπάθεια, ενώ είχε και ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, κ. Χρήστο Μέγκλα. Επίσης, το παρών έδωσαν η Βουλευτής Σερρών, κα. Φωτεινή Αραμπατζή, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, κ. Ιωάννης Μωυσιάδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας, κ. Σωτήριος Γιαννακόπουλος, ο αντιπρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, κ. Συμεών Διαμαντίδης, αλλά και οι γνωστοί δημοσιογράφοι, Γιώργος Καραμέρος και Ευτύχης Μπλέτσας.

Την Κυριακή, δεύτερη ημέρα της 77ης Δ.Ε.Θ, το Σερραϊκό περίπτερο τίμησε με την παρουσία του ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης, κ. Διονύσης Ψωμιάδης, λέγοντας τα καλύτερα για την παρουσία των Σερρών, από όπου και κατάγεται, στην έκθεση. Επίσης παραβρέθηκαν, ο Βουλευτής Σερρών, Μενέλαος Βλάχβεης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Σερρών, κα. Σοφία Μπιτζίδου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, κ. Βασίλης Παπαβασιλείου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, κ. Βύρων Παππάς και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς, κ. Παύλος Τονικίδης.
Τέλος, τις εντυπώσεις «έκλεψε» η…παράσταση παρασκευής της αυθεντικής Σερραϊκής μπουγάτσας, έξω από το εκθετήριο.