Πρόσκληση σε Διοικητικό Συμβούλιο

Σέρρες 18 Σεπτεμβρίου 2012
Αρ.  Πρωτ : 9491

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012  και ώρα 19:00 στην  αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου με τα παρακάτω θέματα:
1.    Επικύρωση πρακτικών του προηγούμενου Δ.Σ.
2.    Β’ Αναμόρφωση Προϋπολογισμού έτους 2012. (Εισηγ.: Αικ. Τζίμουλα)
3.    Ενημέρωση για τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου στην 77η Δ.Ε.Θ. (Εισηγ.: Ι. Κίρπιτσας)
4.    Έγκριση συμμετοχής Επιμελητηρίου Σερρών στην Έκθεση στο ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα. (Εισηγ.: Ι. Κίρπιτσας)
5.    Ενημέρωση για την υποβολή πρότασης στο LEADER – ΑΝ.Ε.ΣΕΡ. Α.Ε., στη Δράση L313-1 «Ίδρυση και εκσυγχρονισμός τοπικών κέντρων τουριστικής πληροφόρησης (γραφεία – περίπτερα ενημέρωσης και πληροφόρησης)» του υπομέτρου L313: «Ενθάρρυνση τουριστικών δραστηριοτήτων» του τοπικού Προγράμματος ''LEADER'', για τη δημιουργία Κέντρου Τουριστικής Πληροφόρησης – Εκθετήριο Ν. Σερρών «Γεώργιος Χρηστίδης». (Εισηγ.: Πρόεδρος)
6.    Ενημέρωση για την υποβολή πρότασης σε Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τίτλο «Η ενίσχυση των εργασιακών σχέσεων μέσω της καθιέρωσης ενός Πανευρωπαϊκού Διαλόγου». (Εισηγ.: Θ. Μπόζιου)
7.    Επιχορηγήσεις.
8.    Ανακοινώσεις – Διάφορα.

Ύστερα από τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, στις 21:00, ακολουθεί ημερίδα στο πλαίσιο του Προγράμματος INTERREG με τίτλο “ENACT”, που υλοποιεί το Επιμελητήριο Σερρών με το Δήμο Βισαλτίας.
Σε περίπτωση που δεν έχει ολοκληρωθεί η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου έως την έναρξη της ημερίδας, η συνεδρίαση θα συνεχιστεί την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 20:30.
                                    
 

Ο Πρόεδρος
Χρήστος Μέγκλας