ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΕΕΕ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ

Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και το φορολογικό απασχόλησαν τις εργασίες της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016, στη Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης

Οι εργασίες της συνέλευσης, στην οποία συμμετείχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Χρήστος Μέγκλας, αποτελούσαν την τρίτη Θεματική Ενότητα του διήμερου συνεδρίου «Επιχειρηματικής Επανεκκίνησης» της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο κ.Μέγκλας προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Ο μοναδικός στόχος που πρέπει να έχουμε σήμερα όλοι όσοι σχετιζόμαστε με το επιχειρείν είναι να επανέλθει και πάλι ο τόπος στο μονοπάτι της ανάπτυξης».

Στην Κοζάνη και στις εργασίες της ΓΣ της ΚΕΕΕ βρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου, Αντώνης Παπαδεράκης, ο οποίος ανακοίνωσε την πλήρη ανάπτυξη των Κέντρων Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων σε όλα τα ΕΒΕ της χώρας, στα οποία μάλιστα θα προστεθεί και η συμβουλευτική για την ίδρυση επιχειρήσεων. 

Από τη δική του πλευρά, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ και πρόεδρος της ΚΕΕΕ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, ερωτηθείς σχετικά από τους εκπροσώπους του Τύπου τόνισε τα εξής : «Από το 2013 σε όλες τις Γενικές Συνελεύσεις της ΚΕΕΕ, είτε τακτικές είτε έκτακτες, έχουμε επιβεβαιώσει ομοφώνως ότι τα Επιμελητήρια ήταν, είναι και θα παραμείνουν 59. Κανέναν δεν συμφέρει η συρρίκνωση. Θα γίνει μεγάλη μάχη αν χρειαστεί»

Από το Γραφείο Τύπου