Στη Γ.Σ. της ΚΕΕΕ στην Αργολίδα έδωσε το παρών ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Αθανάσιος Μαλλιαράς

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Αθανάσιος Μαλλιαράς, έδωσε το παρών στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΕΕ που πραγματοποιήθηκε 13-14 Μαΐου 2022 στην Αργολίδα, παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, και του Υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα.
Κατά τη Γενική Συνέλευση συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, οι ευκαιρίες χρηματοδότησης των επιχειρήσεων από το ταμείο ανάκαμψης, η ενεργειακή κρίση και τα μέτρα που αναμένουν οι επιχειρήσεις από την πολιτεία, ενώ πραγματοποιήθηκαν και ειδικά ενημερωτικά πάνελ για την «Ενέργεια και κόστος ζωής» και την «Επιχειρηματικότητα και βιωσιμότητα Επιμελητηρίων».
Ο κος Μαλλιαράς αναφέρθηκε στα προβλήματα που ταλανίζουν τις σερραϊκές επιχειρήσεις, με κυρίαρχο την ενεργειακή κρίση. Αναφερόμενος, μάλιστα, στους εντατικούς ρυθμούς προετοιμασίας της SEREXPO, κάλεσε όλους τους συμμετέχοντες της Γ.Σ. να την επισκεφθούν και να γνωρίσουν από κοντά την τοπική μας επιχειρηματικότητα αλλά και το πλούσιο τουριστικό απόθεμα του Νομού Σερρών.
Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΕΕ πραγματοποιήθηκε και η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ), όπου το Επιμελητήριο Σερρών εκπροσωπήθηκε από το μέλος του ΔΣ και Αντιπρόεδρο του ΕΕΔΕΓΕ, Ελένη Τσιαπάρα.