Το Επιμελητήριο Σερρών στην World Tourism Expo 2022 – Σημαντικές συναντήσεις για την προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος

Δυναμική ήταν η παρουσία του Επιμελητηρίου Σερρών στην μεγάλη έκθεση τουρισμού με την επωνυμία World Tourism Expo 2022, που διεξήχθη στις 13 με 15 Μαΐου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.
Πρόκειται για μια σημαντική διεθνή έκθεση όπου ελληνικοί και ξένοι τουριστικοί προορισμοί, ο Θεματικός Τουρισμός, η Γαστρονομία και ο Οίνος συναντήθηκαν και ένωσαν τις δυνάμεις τους, με στόχο την τόνωση της τουριστικής αγοράς σε όλες τις εκφάνσεις της.
Το Επιμελητήριο Σερρών συμμετείχε με δικό του περίπτερο, στο οποίο έλαβαν μέρος σερραϊκές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου οι επιχειρηματίες είχαν την ευκαιρία για b2b συναντήσεις και γενικότερα δόθηκε η ευκαιρία ανάδειξης και προώθησης του πλούσιου τουριστικού μας προϊόντος.
Στην έκθεση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθανάσιος Μαλλιαράς, ο Α’ Αντιπρόεδρος Δημήτρης Γιαννάκης και ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων Γιώργος Μήχος, οι οποίοι κατά τις επαφές που είχαν με συμμετέχοντες στην έκθεση τους ενημέρωναν αναλυτικά και για την επικείμενη SEREXPO, απευθύνοντας πρόσκληση συμμετοχής σε αυτή.