Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Σερρών στη Γενική Συνέλευση του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών

Στις 11 Δεκεμβρίου 2010 στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά πραγματοποιήθηκε η απολογιστική συνέλευση του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών. Από το Επιμελητήριο Σερρών συμμετείχε η Γενική Γραμματέας του Επιμελητηρίου και Πρόεδρος του Δικτύου στις Σέρρες , κ. Τσιαπάρα Ελένη.

    Στη συνέλευση η Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΟΜΜΕΧ, κ. Αθηνά Λάζου, παρουσίασε το μνημόνιο συνεργασίας που υπογράφτηκε μεταξύ του Δικτύου και του ΕΟΜΜΕΧ και αναλύθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων, όπως εκπαίδευση στελεχών επιμελητηρίων για προγράμματα που διαχειριστεί ο ΕΟΜΜΕΧ και θα αφορούν κυρίως γυναίκες επιχειρηματίες. Στη συνέλευση συμμετείχε ο κ. Γεώργιος Κασιμάτης,  Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, η κ. Μαρία Στρατηγάκη,  Γ. Γραμματέας Ισότητας,  η οποία και πληροφόρησε τους παρευρισκόμενους  ότι οι προτάσεις που προωθούν την ισότητα των δύο φίλων περιλαμβάνονται σε στο νέο Νόμο που ετοιμάζει η Γενική Γραμματεία Ισότητας.