ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΩΝ Ν. ΣΕΡΡΩΝ

 

Ζητήματα που αφορούν τον κλάδο των Θερμοϋδραυλικών ετέθησαν προς συζήτηση στη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Αθανάσιος Μαλλιαράς με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο του Συνδέσμου Χρύσανθο Φωτιάδη.

Καταρχάς , ο  Αθανάσιος Μαλλιαράς ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στον νέο Πρόεδρο. Ο κ. Φωτιάδης ενημέρωσε τον κ. Μαλλιαρά για τα προβλήματα που δυσχεραίνουν το έργο των θερμοϋδραυλικών, όπως είναι ο αθέμιτος ανταγωνισμός αλλά και η έλλειψη τεχνικών και ζήτησε τη συνδρομή του Επιμελητηρίου για την ανάδειξή τους, με τη διοργάνωση από κοινού εκδηλώσεων και ενημερωτικών ημερίδων που αφορούν τον κλάδο.

Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς τόνισε πως το Επιμελητήριο στέκεται πάντα αρωγός στον Σύνδεσμο Θερμοϋδραυλικών και φυσικά θα συνεργάζεται μαζί του για την ανάδειξη θεμάτων  που απασχολούν τους υδραυλικούς , όπως άλλωστε πράττει με όλα τα σωματεία των Επαγγελματιών του Νομού.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου, Δημήτρης Γιαννάκης καθώς και ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Θερμοϋδραυλικών, Νίκος Χατζηευφραιμίδης και το μέλος του Δ.Σ. ,Ντίνος Βλαχόπουλος.