Τελετή βράβευσης επιτυχόντων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ στο Επιμελητήριο Σερρών

 

ΧΑΡΑ, ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

    Γέμισε νειάτα, χαρά και αισιοδοξία η αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» του Επιμελητηρίου Σερρών τη Δευτέρα 3 Ιανουρίου 2011, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης και απονομής Επαίνων στους νέους φοιτητές και φοιτήτριες, παιδιά μελών του Επιμελητηρίου Σερρών που επέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ στις πανελλαδικές  εξετάσεις του 2010.

Περισσότερα από 40 παιδιά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Επιμελητηρίου και συμμετείχαν στη εκδήλωση παρουσία πολλών γονέων, συγγενών, φίλων και επισήμων που τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή. Με τις ευχές για καλή σταδιοδρομία, μόρφωση και επιστημονική γνώση προς όφελος των ίδιων αλλά και του συνόλου της κοινωνίας και του τόπου μας, όλοι οι φοιτητές και φοιτήτριες παρέλαβαν τον Έπαινο και δύο συμβολικά αναμνηστικά δώρα. Εφέτος, εκτός από ένα δερμάτινο μπρελόκ με τα στοιχεία του Επιμελητηρίου προσφέρθηκε μία πορσελάνινη κούπα με το λογότυπο του Κέντρου Θεραπευτικής Ιππασίας Ν. Σερρών (ΚΕΘΙΣ), που λειτουργεί με τη μορφή ΜΚΟ στο Νέο Σκοπό, μαζί με ενημερωτικό φυλλάδιο για τη δράση του, στο πλαίσιο της συνεχούς υποστήριξης που προσπαθεί να παρέχει το Επιμελητήριο προς το ΚΕΘΙΣ.

    Σε τρεις αριστεύσαντες που συγκέντρωσαν πάνω από 19.000 μόρια απονεμήθηκαν ειδικά Αριστεία και έπαθλα – δώρα, (ωρολόγια χειρός για τα δύο παλληκάρια και σετ χρυσών κοσμημάτων για την κοπέλλα – συμβολική κίνηση για την ανάδειξη της σερραϊκής αργυροχρυσοχοϊας).

Συγκεκριμένα τα Αριστεία απονεμήθηκαν στους:

  • Χούκλη Νικόλαο του Γεωργίου και της Μαρίας [19.499 μόρια, Τμήμα Οδοντιατρικό (ΣΣΑΣ) Θεσσαλονίκης] (φωτο1)
  • Μαντιό Ευάγγελο του Δημητρίου και της Μαρίας (19.481 μόρια, Ιατρική Σχολή Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης)  (φωτο2) και
  • Καρύδα Μάρθα του Ιωάννη και της Βασιλικής [19.078 μόρια, Ιατρική Σχολή Ηρακλείου Κρήτης (μετεγγραφή στην Ιατρική Θεσ/νίκης)] (φωτο 3)

Ακολούθησε κλήρωση μεταξύ των παιδιών και δέκα τυχεροί κέρδισαν από μία επιταγή αξίας 50€, προσφορά του Επιμελητηρίου Σερρών.

     Τους Επαίνους απένειμαν ο Βουλευτής κ. Ευστάθιος Κουτμερίδης, η Βουλευτής κα Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, ο Δήμαρχος Σερραίων, κος Πέτρος Αγγελίδης, ο Δ/ντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κος Καραβασίλης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κος Αριστείδης Δρογαλάς και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου.