ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας τίμησε σε ειδική τελετή βράβευσης το βράδυ της Κυριακής (03/01/2016) το Επιμελητήριο Σερρών. Σε μια εποχή μεγάλης κρίσης , η επιβράβευση της προσπάθειας και της ευγενούς άμιλλας των μαθητών και μαθητριών που προοδεύουν δεν είναι απλώς σημαντική. Είναι επιτακτική για μια γενιά που είδε και έζησε πολλά μέσα σε τόσο λίγο χρόνο.

«Είστε πραγματικοί ήρωες, αν αναλογιστούμε κάτω από ποιες συνθήκες πετύχατε το στόχο σας», τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας, όταν δια βήματος συνεχάρη τους επιτυχόντες. Κλείνοντας το σύντομο λόγο του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών συνεχάρη εκτός από τους μαθητές , τους γονείς για τη συμπαράστασή τους, αλλά και τους καθηγητές για τα εφόδια που έδωσαν στους μαθητές και τέλος προέτρεψε τους φοιτητές πλέον, όπου κι αν ζήσουν , όσο κι αν προοδεύσουν να μην λησμονήσουν τις Σέρρες.

Κατόπιν οι επίσημοι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση, επέδωσαν στους επιτυχόντες «αναμνηστικά» , εκφράζοντας αισθήματα αγάπης και εκτίμησης.

Η εν λόγω εκδήλωση έχει γίνει θεσμός και είναι αυτή που ουσιαστικά ανοίγει την αυλαία των εκδηλώσεων που πραγματοποιεί το Επιμελητήριο Σερρών όλη τη χρονιά. Η φετινή τελετή βράβευσης είχε πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς βραβεύτηκαν 66 συνολικά παιδιά από την πόλη αλλά και το Νομό Σερρών, τα οποία απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους που κατέκλυσαν την αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» του Επιμελητηριακού Μεγάρου. 

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών, εκτός από την αναγνώριση της επιτυχίας των παιδιών και τον αναμνηστικό έπαινο, φρόντισε (και φέτος) να βραβεύσει τους επιτυχόντες και τις επιτυχούσες τιμώντας τους με μια συμβολικού χαρακτήρα χρηματική χορηγία.

Από το Γραφείο Τύπου