ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΙΛΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ.

Δ.Τ. : ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ   ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΙΛΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ
    Ο Πρόεδρος, η  Διοίκηση και τα στελέχη  του Επιμελητηρίου Σερρών αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά, για τη στήριξη (οικονομική, ανταποδοτική και με προσφορά προϊόντων) στις επιχειρήσεις  που ήταν  Χορηγοί και Υποστηρικτές μας στη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.) που φιλοξενήσαμε στο Νομό μας από τις 21-23 Νοεμβρίου 2014.
    Στην πανθομολογούμενη επιτυχία της όλης διοργάνωσης – καταδεικνύεται και από τις θερμότατες συγχαρητήριες επιστολές που καταφθάνουν καθημερινά στο Επιμελητήριό μας – η υποστήριξη των Xoρηγών και Υποστηρικτών υπήρξε πολύτιμη και πραγματικά ανεκτίμητης αξίας και εκτιμούμε βαθύτατα την προσφορά τους.
    Ένα πολύ σημαντικό γεγονός διεξήχθη για πρώτη φορά στο Νομό Σερρών, ύστερα από διεκδίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών, το οποίο, πέραν της σπουδαιότητας της Γενικής Συνέλευσης και των οικονομικών – επιχειρηματικών θεμάτων που αναπτύχθηκαν κατά τις εργασίες της, έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες , Υπουργούς, Υφυπουργούς, Γενικούς Γραμματείς, Προέδρους – εκπροσώπους και στελέχη 55 Επιμελητηρίων από κάθε γωνιά της Ελλάδας, εκπροσώπους κεντρικής διοίκησης, παραγωγικών τάξεων και αναπτυξιακών φορέων να αποκομίσουν τις βέλτιστες εμπειρίες που προσφέρει το ιστορικό – πολιτιστικό και τουριστικό προφίλ του Νομού μας και να απολαύσουν την ξεχωριστή σερραϊκή φιλοξενία. Κυρίως, βέβαια, αποτέλεσε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία που αξιοποίησε το Επιμελητήριό μας καθιστώντας γνωστό το σερραϊκό επιχειρείν στους θεσμικούς εκπροσώπους 800.000 περίπου επιχειρήσεων από όλη τη χώρα!
  
Οι Χορηγοί που συνέβαλαν στην επιτυχία της διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος που φιλοξενήθηκε από το Επιμελητήριο Σερρών 21-23.11.2014 ήταν:

Χρυσός Χορηγός
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Χορηγοί
    ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε. (ΑΝ.Ε. ΣΕΡ. Α.Ε) – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Ο.Τ.Α

    “ΒΑΣΑΚΗΣ” -Π & Α ΚΑΖΑΚΙΔΗ Α.Ε.Β.Ε. –  ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΑΤΙΔΗΣ ΑΒΕΕΕ- ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

    ΔΕΘ – HELEXPO Α.Ε.- ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ-ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

    ΔΡΟΜΕΑΣ ΑΒΕΕΑ- ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

    ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ “ΕΛΤΑ A.E.”- ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ-ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ-ΤΡΑΠΕΖΟΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

    ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΡΠΟΣ – ΠΑΡΑΓΩΓΗ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ

    ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν. ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε.- ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

    LAVERA -ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ ΑΒΕΕ- BIOMHXANIA ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ- ΣΠΟΡΩΝ

    ΜΕΤΡΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ  Α.Ε.-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

    “ΝΕΚΤΑΡ ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ” – ΑΔΕΛΦΟΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΥΡΤΙΔΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ

    SPIRULINA LINE-ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ

    ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕΡΡΩΝ-ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ

    “FLOS ΑΒΕΕΑ” –  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ -ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΩΝ

    WIN ΕΠΕ- ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Υποστηρικτές (προσφορά προϊόντων-υπηρεσιών)
Ούζο ΜΑΓΕΙΑ, κτήμα ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΓΛΟΥ (οίνος), Μπύρα VOREIA, ΓΑΛΒΑΣ-ζαχαροπλαστική, ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡIΣΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ, ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ.

         Εξασφαλίσαμε τη μεγαλύτερη και καλύτερη δυνατή προβολή των επιχειρήσεων Χορηγών μας , με πολλούς τρόπους και μέσα: banner με λογότυπα των χορηγών σε όλους τους χώρους που διεξήχθη η Γενική Συνέλευση, γιγαντοαφίσες, προβολή λογοτύπου στις προσκλήσεις, στα προγράμματα, στα ντοσιέ και στα φόλντερ των Συνέδρων με τα στοιχεία επικοινωνίας τους, σύνδρεση με link στις ιστοσελίδες τους μέσω του site του Επιμελητηρίου Σερρών κ.π.ά.), ενώ δώσαμε τη δυνατότητα στους χορηγούς μας να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε ειδικά stand στο χώρο που διεξήχθη η Γενική Συνέλευση, έχοντας τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με Συνέδρους της Γενικής Συνέλευσης που εκπροσωπούν επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα.
    Πραγματικά οι Σύνεδροι και οι προσκεκλημένοι μας έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το σύνολο των εξαιρετικών δειγμάτων από τα προϊόντα, τα εμπορεύματα και τις υπηρεσίες των σερραϊκών επιχειρήσεων που γνώρισαν δια ζώσης επισκεπτόμενοι τα stand των Χορηγών μας! Είμαστε περήφανοι και αισθανόμαστε δικαιωμένοι, διότι με τη στήριξη και παρουσία των επιχειρήσεων αυτών καταρρίψαμε το μύθο ότι η Ελλάδα δεν παράγει• αποδείξαμε περίτρανα ότι ο Νομός Σερρών παράγει μεγάλη γκάμα προϊόντων: ξεχωριστά και μοναδικά είδη διατροφής, ποτά και αναψυκτικά, σπιρουλίνα, απορρυπαντικά και καθαριστικά, καλλυντικά, σπόρους, λιπάσματα, έπιπλα γραφείου και ειδικές κατασκευές εξοπλισμού, προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και αυτοματισμού και παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες: επιχειρηματικών συμβούλων, επενδύσεων, ανάπτυξης, marketing, διαφήμισης και εκδόσεων, συμβουλευτικής και μελετών, χρηματοπιστωτικές, μεταφοράς, ταχυδρομικές, τουριστικές κ.π.ά. Επίσης ενημερώθηκαν από τις για υψηλού επιπέδου χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, ταχυδρομικές και διοργάνωσης εκθέσεων σε πανελλαδικό και διεθνές επίπεδο.
    Επιπλέον,  αποστέλλοντας 350 e-mail με τηλεοπτικό υλικό διάρκειας άνω των 4,5 ωρών και επικοινωνώντας με 60 τηλεοπτικούς σταθμούς, πιστεύουμε ότι συντελέσαμε στην προβολή των Χορηγών σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας κατά τις δηλώσεις Υπουργών και επισήμων, σε τηλεοπτικούς περιφερειακούς σταθμούς με απευθείας συνδέσεις, ρεπορτάζ και εκπομπές, σε site, blogs και portal που αναφέρθηκαν στη Γ.Σ., σε εφημερίδες και έντυπα τοπικά και πανελλήνιας κυκλοφορίας και μέσω του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων οπτικοακουστικό υλικό προβλήθηκε στην Ομογένειά μας στο εξωτερικό. Τα σερραϊκά ΜΜΕ, έντυπα, ηλεκτρονικά, τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά κ.ά αφιέρωσαν χώρο και χρόνο για την κάλυψη της Γενικής Συνέλευσης και των παράλληλων εκδηλώσεων και έκαναν εκτενή αναφορά παρουσιάζοντας ρεπορτάζ για τρεις συνεχόμενες μέρες σε δελτία ειδήσεων και σε ενημερωτικές εκπομπές. 
   
    Ευχόμαστε και αγωνιζόμαστε, ώστε ο Νομός μας και οι επιχειρήσεις μας να προσελκύουν πανελλαδικά το ενδιαφέρον με παρόμοιες επιτυχίες, διότι πιστεύουμε ότι όλοι αυτοί που μας επισκέφτηκαν και μας γνώρισαν θα αποτελέσουν τους καλύτερους πρεσβευτές μας.
    Το Επιμελητήριο Σερρών στέκει πάντα αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία προβολής και προώθησης των συμφερόντων της επιχειρηματικής κοινότητας του Νομού όσο και στην προσπάθεια επίτευξης των επιχειρηματικών τους στόχων.