ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗ FOODEXPO 2022 – ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

Με έμφαση στην ανάδειξη των μοναδικών , ποιοτικών Σερραϊκών προϊόντων από το χωράφι έως το τραπέζι, το Επιμελητήριο Σερρών συμμετέχει δυναμικά στη FOOD EXPO 2022, που ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 12 Μαρτίου και θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα 14 Μαρτίου, με χώρο διεξαγωγής το Metropolitan Expo. Η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη επιστρέφει δυναμικά και αναμένεται να αποτελέσει ένα κομβικό κέντρο εμπορικών συναντήσεων και συμφωνιών για τα τρόφιμα και τα ποτά στη χώρα μας, με σημαντικά οφέλη για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις.
Οι «Σέρρες-γη χρυσάφι» θα αναδειχθούν με τον καλύτερο τρόπο μέσα από το άρτια οργανωμένο περίπτερο του Επιμελητηρίου που θα είναι εκεί για να δείξει στους χιλιάδες Έλληνες και ξένους επισκέπτες την δυναμική των σερραϊκών προϊόντων και επιχειρήσεων. Ζυμαρικά, όσπρια, ξηροί καρποί ,ελιές, μέλι, σπιρουλίνα αλλά και άφθονα σερραϊκά κρασιά, ρετσίνες, ούζα και οινόμελα θα δημιουργήσουν μια πανδαισία γεύσεων και θα δώσουν έντονα «άρωμα» Σερρών στον επισκέπτη της έκθεσης , ο οποίος θα γίνει κοινωνός του «παράγουμε, πίνουμε , γευόμαστε» στις Σέρρες.
Μαζί με τις Σερραϊκές επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων και ποτών που θα λάβουν μέρος στην έκθεση, το Επιμελητήριο Σερρών θα αναδείξει τον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα παραγωγής στις Σέρρες, στη λογική της επιδιωκόμενης εξωστρέφειας προς ενίσχυση του σερραϊκού επιχειρείν.
Να τονιστεί μάλιστα πως για πρώτη φορά φέτος το Επιμελητήριο Σερρών αναλαμβάνει να επιδοτήσει το 50% του κόστους συμμετοχής των Σερραϊκών επιχειρήσεων στην έκθεση.