Πρόσκληση σε ευρεία σύσκεψη για τον Αναπτυξιακό νόμο

Κυρίες, Κύριοι,

    Το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας παρουσίασε και έδωσε σε δημόσια διαβούλευση (από 10 έως 24/12/2010) το σχέδιο του νέου Επενδυτικού Νόμου.

    Το Επιμελητήριο Σερρών, στο πλαίσιο του θεσμικού του ρόλου ως επίσημου συμβούλου της Πολιτείας για αναπτυξιακά θέματα, προκειμένου να υποβάλει τις προτάσεις της επιχειρηματικής κοινότητας, για το νέο Επενδυτικό Νόμο σας προσκαλεί σε ευρεία σύσκεψη, όπου θα γίνει η παρουσίαση του νομοσχεδίου και συζήτηση και καταγραφή προτάσεων, σύμφωνα με τις ανάγκες, τις αναπτυξιακές δυνατότητες και τα κοινωνικοοικονομικά στοιχεία του Νομού Σερρών.

    Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 21:30 στην αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» (3ος όροφος επιμελητηριακού μεγάρου).

    Πιστεύοντας ότι συμμερίζεσθε την πίστη μας για τη σπουδαιότητα της διαβούλευσης για το τόσο σημαντικό αυτό θέμα, είμαστε βέβαιοι ότι θα αποδεχτείτε την πρόσκλησή μας, και θα συμμετάσχετε στη σύσκεψη, καταθέτοντας τις πολύτιμες προτάσεις σας, που θα αποτελέσουν την επίσημη Δέσμη Προτάσεων του επιχειρηματικού κόσμου και  των αναπτυξιακών φορέων του Νομού Σερρών.

                                                          
Σημείωση: Το κείμενο του νομοσχεδίου του νέου Επενδυτικού Νόμου που δόθηκε σε διαβούλευση, μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Σερρών http://www.serreschamber.gr/, στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας http://www.ypoian.gr/  & στο www.opengov.gr/ypoian/?p=1379 ή ζητήστε μας να σας το στείλουμε από το Επιμελητήριο (τηλ: 23210 99732, κα Θωμαή Μπόζιου).