«Σέρρες…ένας Νομός για όλους»

Η 77η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης μετρά αντίστροφα προκειμένου να ανοίξει τις πύλες της(8-16 Σεπτεμβρίου) και να υποδεχθεί εκθέτες και κοινό στο κορυφαίο εκθεσιακό και οικονομικό γεγονός της χώρας.

To Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Σερρών  με το σύνθημα «Σέρρες…ένας Νομός για όλους!» ετοίμασε την επιχειρηματική παρουσία του Νομού Σερρών στην 77Η Δ.Ε.Θ και δίνει για ακόμη μια φορά δυναμικό παρών έχοντας εξασφαλίσει το κεντρικό περίπτερο «12», για την προβολή των προϊόντων του Νομού αλλά και του τουριστικού του πλούτου.

Με την παρουσία Δήμων του Νομού, Πολιτιστικών συλλογών, φορέων, αλλά και τουλάχιστον 50 Σερραϊκών επιχειρήσεων που δήλωσαν συμμετοχή στην φετινή έκθεση, το Ε.Β.Ε.Σ ευελπιστεί να αναδειχθεί  η «χρυσή» πεδιάδα των Σερρών, τα προϊόντα που παράγονται, αλλά και όλες οι…προκλήσεις που παρουσιάζονται στους επισκέπτες.

Σας περιμένουμε με χαρά στο περίπτερό μας να δείτε από κοντά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παράγει και προσφέρει ένας χαρακτηριστικός νομός της ελληνικής ακριτικής περιφέρειας, ο Νομός Σερρών. Σε ένα πραγματικό Σερραϊκό πανόραμα  της οικονομικής, πολιτιστικής, κοινωνικής και τουριστική ζωής που κερδίζει τις εντυπώσεις και είναι αντάξιο του Νομού Σερρών, του Νομού…για όλους!

Έτσι και αλλιώς η οικονομική και τουριστική ανάπτυξη του Νομού είναι επιτακτική και το Επιμελητήριο Σερρών έχει θέσει ως…μοχλό κίνησης την προβολή και εξωστρέφεια των προϊόντων, εμπορευμάτων και υπηρεσιών των επιχειρήσεων της περιφέρειας.

Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του περιπτέρου του Νομού Σερρών στην 77η ΔΕΘ (περίπτερο 12), την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 19:00.

***Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση μπορείτε να απευθυνθείτε στον Γενικό Γραμματέα Επιμελητηρίου, Ιωάννη Κίρπιτσα, κιν: 6945800661.