ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ SERRES AGRIBUSINESS

Με την θεματική ενότητα «Αγροδιατροφή – Σέρρες Παράγω» ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής οι εργασίες του 1ου Συνεδρίου Αγροτικής Οικονομιας «SERRES AGRIBUSINESS», που διεξήχθη στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ».
Το ρύζι, τα πιπεράκια, το βουβάλι, το σερραϊκό γάλα, τα ρεβίθια, βρέθηκαν στο επίκεντρο, μέσα από σχετικές εισηγήσεις. Σερραίοι παραγωγοί και επιχειρηματίες μίλησαν για την διατροφική αξία και την ποιότητα των προϊόντων, καταθέτοντας παράλληλα τις προτάσεις τους για την επίλυση προβλημάτων που υπάρχουν άλλα και για την αποτελεσματικότερη προώθησή τους. Η πιστοποίηση των Σερραϊκών προϊόντων, η βιοενέργεια αλλά και η διαχείριση του νερού απασχόλησαν, επίσης, το συνέδριο.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Αθανάσιος Μαλλιαράς, δεσμεύτηκε πως θα αξιοποιηθεί κάθε πρόταση που ακούστηκε και πως το Επιμελητήριο θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των επιχειρηματιών και των παραγωγών ώστε να επιλύονται ζητήματα και να επιτυγχάνεται η εξωστρέφεια.
Στο κλείσιμο της εκδήλωσης, όλοι συνεχάρησαν το Επιμελητήριο και την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών για την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση και εξήραν την στόχευση το συνέδριο αυτό να καταστεί θεσμος.